Algemene Voorwaarden

1. NouLou Tweedekans & Allerlei bemiddelt in tweedehands kinderkleding en speelgoed.

2. U kunt kleding in de winkel afgeven voorzien van uw gegevens (klantnummer en naam). De kleding wordt binnen een week nagekeken. U krijgt een mailtje of er kleding bij zit die niet geschikt is voor de winkel. Indien u de kleding retour wilt, wordt er een afspraak met u gemaakt tot wanneer de kleding opgehaald kan worden. Is de kleding na deze datum niet opgehaald of hebben wij geen bericht van u ontvangen, dan gaat de kleding direct naar het goede doel.

3. Brengt u voor het eerst iets in, wordt er een formulier ingevuld met uw gegegevens.

4. Grote artikelen als Maxicosi's, ledikantjes, boxen, kinderwagens neemt NouLou niet aan. Fietsjes of andere grote producten (mits ze er goed uit zien) in overleg.

5. Wij bepalen wat geschikt is voor verkoop en de bijbehorende prijs. Wij hebben graag merkkleding in de maten 92 t/m 158 niet ouder dan 2 jaar en zo goed als nieuw speelgoed, spellen, puzzels e.d. van de betere merken. Geen inname goedkope merken als Zeeman, Wibra, Hema, Persival, Unlocked, D-zine, Dirkje, Prenatal, C&A, H&M. Ook nemen wij geen wollen artikelen aan.

6. De artikelen dienen bij inbreng schoon, gewassen, gestreken, heel en compleet te zijn.

7. De kleding mag 1 seizoen in de winkel aanwezig zijn. Aan het einde van het seizoen wordt alles met korting verkocht. Speelgoed wisselt regelmatig. Er wordt afgesproken wanneer niet verkochte speelgoed opgehaald kan worden.

8. Na afloop van het seizoen wordt niet verkochte kleding aan een goed doel geschonken. Wilt u dat niet, dient u dat aan te geven en voor de uitverkoop de kleding op te halen.

9. De data voor de verschillende seizoenen zijn te vinden op de website.

10. Bij verkoop ontvangt u 40% van het bedrag van uw verkochte artikel.

11. Dit bedrag wordt maandelijks, rond de 25ste, onder uw persoonlijke klantnummer bijgeschreven op uw bankrekening.

12. NouLou kent een ruilbeleid. U kunt binnen 8 dagen na aanschaf een artikel ruilen. De originele bon heeft u daarbij nodig, ook dient het origineel prijskaartje aan het artikel te zitten. NouLou geeft geen geld terug. U kunt een ander tweedehands artikel uitzoeken voor hetzelfde bedrag.

13. NouLou waakt over uw artikelen, maar is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal.

14. Als u artikelen bij ons inbrengt, gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.